Een camper huren

Er altijd al van gedroomd om een reis te maken in een busje of met de camper op vakantie te gaan? Het is een enorm praktische manier van reizen. Je kunt gaan en staan waar je maar wilt en bent van alle gemakken voorzien. Ideaal voor iedereen die van kamperen houd, maar extra comfort wilt. Trekken de bosrijke gebieden, uitgestrekte natuur en de rust van kamperen je, maar met de wc-rol in de hand naar het toilet en natgeregende tenten je wat minder? Dan is een camper dé uitkomst. Alles over de voordelen van het huren van een camper in plaats van aanschaffen vindt je in deze blog. Daarnaast nog wat extra informatie over hoe en waar je het best een camper kunt huren.


Huren versus kopen

Een camper is een behoorlijke investering wanneer je deze aanschaft. Ondanks dat je jarenlang plezier hebt van deze camper, heb je ook jarenlang vaste kosten dankzij de camper. Naast wegenbelasting ben je een groot bedrag kwijt aan stalling. Het huren van een camper is vaak dan vaak voordeliger. Zeker wanneer je voor het eerst met de camper op stap gaat is het een perfecte manier om deze te huren en te zien of het bevalt. Je moet haast jaarlijks op vakantie gaan met de camper wilt het een voordelige optie zijn om te kopen. Een nadeel aan het huren van een camper is dat het niet je eigen spullen zijn. Een eigen camper kun je helemaal inrichten en volstoppen met eigen spullen en hier heb je geen omkijk meer naar in de volgende jaren. Bij een gehuurde camper moet je alles zelf meenemen en ook weer mee terug nemen. Wanneer je niet van plan bent om jaarlijkse tripjes met een camper te maken of nog niet zeker weet of je dit over vijf jaar nog steeds leuk vindt, is het huren van een camper de beste optie.


Een camper huren

Er zijn verschillende verhuurbedrijven waar je campers kunt huren. Er zijn veel verschillende soorten campers, mogelijkheden, tijden en prijzen. Voor het hoogseizoen betaal je altijd de hoofdprijs voor het huren van een camper. Aangezien je vaak internationaal op reis gaat met een camper moet je rekening houden met extra verzekeringen en kosten. Je wordt altijd op maat geholpen naar jouw reisvraag bij het huren van een camper. Een reis in een camper maken is een unieke reiservaring. Wil je niet gelijk een hoop geld kwijt zijn aan een camper? Dan kun je ook een camper huren. Geniet van een onbezorgde vakantie in een camper en zit niet vast aan vaste kosten de rest van het jaar. Kijk voor het huren van een camper op Kampeercentrum de Jong


Delen